Gyümölcsfa oltványok és alanyok egyéni igények alapján

Ezek körébe tartoznak például a bázis alanyok, speciálisabb alany-nemes kombinációk az oltványok esetében, illetve a klubfajták kivételével számtalan fajta. Néhány fajta csak a példa kedvéért, hogy mit hoztunk be az országba az elmúlt években: Bluecrop®, Duke® áfonya, Vaniglia®, Rojo Brillante® kakiszilva, Sugar Time®, Sweet Henry®, Fresh White® őszibarack, Colt és Farold 87 alanyok, Sweet Lorenz® Maxma14 alanyon, Harrow Bounty®, Harrow Love®, Harrow Bliss®, Harrow Gold® körtefajták.

A megkereséseket egyedileg kezeljük, tehát Ön először elmondja, mit és mennyit szeretne, mi pedig ajánlatot készítünk. Nem rendelkezünk olyan leporellókkal, amelyek minden faiskola minden fajtaleírását és alanyait tartalmazzák. Tehát nem tudjuk azonnal, hogy egy-egy partnernél az adott időszakben mi érhető el. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a külföldi faiskolák nem adnak - különösen a fajtaújdonságokból - 100 db-nál kisebb tételt. (Azt tételezik fel, hogy csak fekete szaporításra kell a fajta.)

Tarsulati esperes

2022. tavaszán eladó oltványok

Farbaly® - Myrobalan 29C alanyon található, kiváló fagytűrésű kajszi oltványok importból. Érési ideje: a Bergeron után egy hónappal. 165 db áll belőle rendelkezésre, 30 db-tól részletekben vagy egy tételben. 

Ára: 10,5 € + áfa / db

Farbaly
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!