PE fekete bakháttakaró fólia

2023. évtől kezdődően a fóliaigények leadása után egyedi árajánlatot adunk a fóliára, ugyanis a gyártónál is napi árat kapunk a világpiaci alapanyagár függvényében.

A, ikersoros,1400 mm széles, 30 (sortáv)×30 (tőtáv) cm-es kötésben perforált (8 cm-es lyukméret) fólia, 50 mikron vastag, hagyományos bakhátas termesztéshez

B, egysoros, 1400 mm széles, középen 15 cm-enként perforált fólia (8 cm-es lyukméret), 50 mikron vastag

Anyagigény 1 hektárra: 280-380 kg
1 tekercsben kb. 70-76 kg fólia van, 1 kg kb. 16 fm, folyóméterenként 7 növény ültethető bele

Ettől eltérő igényekre (keskenyebb fólia, más lyukkiosztás) is kínálunk fóliamegoldásokat. Ennek egyetlen feltétele van, a fél tonna (500 kg) feletti megrendelés egy típusból.

Vastag öntözőcső

40 mm átmérőjű, 30 cm-enként perforált öntözőcső
kb. 25 fm / kg, 1 tekercs kb. 40-42 kg

Nagy vízhozamú kutakhoz ajánljuk. Több éves felhasználásra alkalmas.

Ültetővas

Nagyon fontos, hogy a palántákat speciális ültetővassal ültessék, amely biztosítja a gyökerek függőleges elhelyezkedését és az ültetés optimális mélységét.

Nézze meg a mintadarabot, és készítsen magának a minta alapján igényétől függően!

Fóliafektetés

Vállalatunk rendelkezik egy speciális fóliafektető géppel, amely egy menetben végzi el a bakhátkészítést, az öntözőcső és a fekete fólia lerakását. Fél hektáros területméret felett vállaljuk az ültetvények létesítését.

A gép bérleti díja 1 fő munkairányítóval: minimum 60.000 Ft + áfa / nap (illetve megállapodás szerint)

Az oda- és visszaszállítást a bérbevevőnek kell finanszírozni. A szállítás a gépbérlet idejébe nem számít bele. A hidraulikával ellátott vontató traktort (lehetőleg keskeny nyomtávú, 50-82 lóerős gépet) a telepítő biztosítja.

A fóliahúzás előfeltétele a terület előzetes 35 cm mélyen végzett felszántása és a talaj porhanyóssá tétele, csak így érhető el a megfelelő bakhát magasság.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!